четвер, 13 червня 2024 р.

МІЙ ТАТО -ГОРДІСТЬ СІМ'Ї

     У відділі обслуговування дітей пройшли бібліо-дискусії "Мій тато - гордість сім'ї". Діти з іскринкою в очах розповідали про своїх батьків які вони неповторні, і як власним прикладом вчать їх життєвим принципам, оберігати своїх близьких, допомагати старшим, захищати слабкіших, займатись спортом тощо.

    В день батька бібліотекарі закликали усіх діток привітати своїх татусів та сказати їм теплі слова, щоб незабували зателефонувати тим татусям які захищають нашу країну і підтримати їх, сказати як сильно вони їх люблять і чекають їхнього повернення додому.





четвер, 6 червня 2024 р.

СВІТ ЗАХОПЛЕНЬ В БІБЛІОТЕЦІ

 

      Літо у відділі обслуговування дітей — це дружній, комфортний простір, здатний зробити відпочинок дітей активним, пізнавальним та веселим.

    Під час канікул діти потребують більшої уваги, їх необхідно не лише оздоровити, а й зацікавити, наповнити відпочинок корисним змістом. Таке завдання ставиться і перед нашою бібліотекою, де є всі умови для цікавого і корисного дозвілля.

    Тут не лише порадять гарну книжку чи журнал, а й запропонують різні настільні ігри, помалювати, поскладати пазли, пограти в шахи тощо.












вівторок, 4 червня 2024 р.

ВТРАЧЕНЕ ДИТИНСТВО

         Сьогодні ми вшановуємо День пам’яті дітей, які загинули внаслідок агресії російської федерації проти України.

       Дата дня вшанування була вибрана не випадково, адже щорічно саме 4 червня відзначається Міжнародний день дітей – безневинних жертв агресії, заснований Генеральною асамблеєю Організації Об’єднаних Націй. День встановлено, для того, щоб громадськість не забувала про те, що під час війни гинуть не тільки солдати, але й невинні діти.

     У відділі обслуговуванн дітей була проведена акція-пам'ять «Втрачене дитинство».

      Ці страшні події відгукуються нестримним болем в серці і тугою за тими маленькими українцями, чиє життя обірвали російські загарбники.

      Бракує слів, щоб висловити наші співчуття.... Вшануймо хвилиною мовчання та розділимо біль з тими, хто втратив найдорожче..

     Вічна та світла пам'ять загиблим!

 





субота, 1 червня 2024 р.

Казкова веселка дитинства

   Діти - маленькі частинки великого щастя, ім'я якому - Життя. Саме для них з великою теплотою і любов'ю була організована відділом культури і туризму Хмільницької міської ради до Міжнародного дня захисту дітей розважальна програма "Діти заслуговують на мир". У міському парку культури ім. Т.Г. Шевченка працювало багато цікавих та захоплюючих локацій. Однією з них була локація "Казково-книжкова галявина", організована відділом обслуговування дітей.  Біля якої постійно було гамірно. Діти мали можливість почитати, помалювати, погратись, а також порозгадувати  загадки з казкової вікторини "У світі чарівної казки", за що отримали подарунки.