середу, 24 лютого 2016 р.

Мрії зламане крило

У райбібліотеці для дітей завершився цикл заходів, присвячених 145-річчю від дня народження Лесі Українки, літературно – музичним  святом  «Мрії  зламане  крило».   
Учні 6-А класу ЗОШ І-ІІст - гімназії №1 завітали  до бібліотеки з учителем  української мови  і літератури  Раїн  Л.В., щоб  побувати  в  царстві  мудрого,  правдивого,  чуйного, сильного і ніжного  Лесиного слова, прочитати і послухати її вірші.
Вірші Лесі Українки декламували не тільки діти і бібліотекарі.  Вірш "Без надії сподіваюсь" із вуст Людмили Василівни Раїн прозвучав особливо вражаюче. 
 Подарунком для учасників свята стали пісні «Тішся,  дитино…» на слова Лесі Українки у виконанні вихованки  школи  мистецтв  Ані  Козак  та «Колискова», «Грай  же, бандуро» під акомпонемент тієї ж бандури у виконанні директора школи мистецтв   Валентини   Автодійчук   та   Галини  Солоненко.
Закінчився захід переглядом документального фільму  «Леся  Українка».    Літературна вікторина «Мій  шлях» підтвердила знання учнів про життєвий і творчий шлях поетеси.




Немає коментарів:

Дописати коментар