вівторок, 29 вересня 2020 р.

Казковий світ Галини Малик

     Улюблена казкарка української малечі Галина Малик написала понад 60 книжок прози, віршів, драматичних творів та перекладів, загальний наклад яких - близько двох мільйонів.

 " Для того щоб писати для дітей, треба бути щасливою людиною... Адже звідки, як не з себе, можна дістати весь той прекрасний казковий світ, якого в реальності не існує?"- каже Галина Малик. З персонажами її творів весь час трапляються дивовижні пригоди, відбуваються небезпечні та радісні події: то реальні діти потрапляють у казкову країну, а то герої казкових країн потрапляють у наше реальне життя.


     Герої популярної трилогії "Незвичайні пригоди Алі", яку написала авторка, допоможуть зрозуміти, що все на світі залежить від кожного з нас. А найбільше від нас залежить наше майбутнє! І тому дуже важливо доводити усі справи до кінця і, подібно до дівчинки Алі, відважно боротися з брехливими обіцянками - цяцянками та іншими сяк-таками... Повість увійшла до шкільної програми.


 Фантастична дилогія "Злочинці з паралельного світу" - весела розповідь про безпритульного хлопчика Хроню, який наперекір долі сподівається знайти своїх батьків.



 Герої казкових історій "Принцеса Мішель і король Грифаїни та Пригода в зачарованому місті" вирушають у захоплюючі подорожі, де на них чекають неймовірні пригоди, нові знайомства, дивовижні перевтілення та цікаві випробування.


 Тож запрошуємо вас доказкової подорожі  з книгами Галини Малик. 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар