пʼятницю, 25 вересня 2020 р.

Мрійник та фантазер Сашко Дерманський

      Продовжуємо знайомство.  До вашої уваги низка творів одного з найталановитіших та найулюбленіших дітворою молодих українських авторів - Сашка Дерманського.  Його книги - про все на світі. На читачів - дітей чекають яскраві й веселі персонажі, цікаві й дивовижні історії, захоплюючі неймовірні пригоди.


      Наприклад, в трилогії "Чудове Чудовисько" розповідається  про незвичайне знайомство дівчинки Соні з чудовиськом Чу.  За кілька місяців Чу мусить заробити сім подяк від людей, бо інакше його закинуть у Країну Жаховиськ. Безліч пригод і небезпек спіткає героїв, але справжня дружба творить дива...


       В серії книг про Маляку автор з притаманими йому казковими викрутасами розповідає про  дівчинку Маляку - принцесу Драконії. Якщо десь у світі є дракони, і якщо є  бодай одненька принцеса - вони обов'язково зустрінуться. Навіть якщо дракони не дуже вірять у принцес, а принцеса - не зовсім принцеса, а тільки мріє нею стати, вони все одно зустрінуться. Бо такі вже закони природи. 


      У дівчинки на ім'я Казка є мрія. Але вона здається недосяжною. Бо як стати відомою співачкою, якщо ти живеш далеко від людей, у хащах старого  Пралісу? Це здається нездійсненним. Але тільки здається. Адже рідні та друзі дарують віру в себе, мрія окрилює, а любов, що, можливо, зароджується в юному серці, кличе діяти рішуче. Дива починаються, коли віриш у себе, запевняє Сашко Дерманський у книзі "КAZKA у пошуках себе"


       У доробку автора є ще багато цікавих книг, з якими ми вас не ознайомили. Тож запрошуємо вас до чарівного світу Сашка Дерманського...

        

Немає коментарів:

Дописати коментар