понеділок, 9 вересня 2024 р.

Олександр Довженко - гордість України

    До 130-ї річниці від дня народження, 10 вересня 1894року, унікальної постаті в історії України - Олександра Петровича Довженка у відділі обслуговування організовано книжкову виставку "Олександр Довженко - гордість України". На якій представлено матеріали із фонду бібліотеки, що висвітлюють літературну, художню та кінематографічну спадщину Олександра Довженка, його задуми, дають уявлення про долю митця та внесок у розвиток української і світової культури. Доля наділила його щедрим талантом: він умів любити Україну, її народ, своїх батьків, природу, творчість,  літературу, кіно, живопис, будь-яку цікаву творчу справу. Він завжди жив активним громадським життям, цікавився новим, вірив у майбутнє. Якби здійснилося все те, про що мріяв О.П. Довженко, яким би щасливим стало людство...






четвер, 5 вересня 2024 р.

Новинки дитячої літератури

 Неабияке задоволення приносять нові книги, які надійшли до КЗ «Хмільницька публічна бібліотека»  відділу обслуговування дітей. Це радість для всіх, як для бібліотекарів так і для наших юних мешканців міста.

Тож запрошуємо відвідати  відділ обслуговування дітей, ознайомитись з новинками, та обрати книги які стануть вам до вподоби.