середу, 4 червня 2014 р.

Серпанками легенькими, казками та легендами повито рідний край.



      Щоб по-справжньому любити свій край, треба  знати  його історію. Любов  до  рідного краю,  до землі, до людей, що її заселяють, є спільною турботою про те, щоб він був багатшим і красивішим.                
     «Мій рідний краю, ти Батьківщини частка » - під такою назвою  пройшов  День краєзнавства у Хмільницькій районній бібліотеці для дітей.
     Багато яскравих сторінок  є в історії Хмільниччини. Про це присутні дізналися з розповіді бібліотекаря  під час відео екскурсу  «Хмільниччина запрошує!».  Дітей  ознайомили   з літописом  історії  нашого краю, сповненого багатьма важливими подіями, з традиціями, культурним надбанням Хмільниччини.
    Не менш цікавою  була бесіда біля  книжкової  виставки «О краю мій, моя колиско, мойого серця оберіг»,  яка допомогла глибше доторкнутися до минулого,  відчути подих сивини віків, познайомитись з героїчною  спадщиною своїх предків, помандрувати рідним краєм та  наповнити наше життя  духовним  сенсом,  вірою в майбутнє.
     А ознайомившись із книжковою викладкою «Літературне намисто краю», читачі дізналися про письменників та поетів нашого краю.
      Задоволення отримали всі без виключення, дійшовши  висновку,  що  по – справжньому  щасливою є та людина, котра  знає і шанує своє коріння.



Немає коментарів:

Дописати коментар