пʼятницю, 22 серпня 2014 р.

Державний прапор України, як символ миру і добра!

23 серпня - День Державного прапора України!
Державний прапор, як символ країни, є втіленням національної єдності, честі та гідності, традицій державотворення, історії та сьогодення.
         Державний прапор є офіційною емблемою держави, символом її суверенітету. Будь – яку неповагу, яку виявляють до державного прапора іноземної держави, розглядається як свідома образлива дія, спрямована на адресу цієї країни.
         Тому, в зв’язку з подіями на Сході, національна свідомість українців і  їх патріотизм стрімко піднялася. Вони не терплять наруги над українським стягом з боку сепаратистів та російських найманців. Українські солдати ведуть запеклі бої під синьо – жовтими прапорами та віддають життя за них.
В райбібліотеці для дітей з метою ознайомення читачів з національними символами України, з її святинею – прапором; формування національної свідомості користувачів бібліотеки; виховування патріотів рідної держави та поваги до її символів; розширення пізнавальних інтересів дітей, а також з метою популяризації літератури даної тематики, яка є у фонді бібліотеки працівники організували в читальній залі  викладку книг: "Цвітуть, наче квіти волі, знамена жовто голубі".

Немає коментарів:

Дописати коментар