вівторок, 30 травня 2017 р.

Країна Дитинства, країна Добра

      Уже стало традицією в Хмільницькій районній бібліотеці для дітей проводити масові заходи з дітьми міста та району.
       Учасниками розважального театралізованого свята "Країна Дитинства, країна Добра", присвяченому Міжнародному дню захисту дітей, зібралися читачі Голодьківської, Широкогребельської, Куманівської сільських бібліотек.
        Гостями свята були вихованці дитячого садочка  №1 групи "Ромашка" та "Соняшник" (вих. Т.В.Вуйко, О.В.Іщук).
        Особливі гості - особливе свято. Ми поєднали роботу лялькового театру та літературно - мистецького об'єднання "Подільські самоцвіти", члени якого мали змогу продемонструвати свої таланти: вокальний, танцювальний, ораторський, театральний.
         Зіпсувати свята не змогли, ні Баба Яга, ні Лісовик, ні Непогода, яку зіграла бібліотекар Голодьківської сільської бібліотеки Л.О. Бронюк.
         Про права і обов'язки діти дізналися із бесіди біля книжкової виставки "Я і мої права".
         З великою цікавістю діти зазирали у скриньку, на якій було написано "Найцініший скарб Планети", на дні якої лежало дзеркало. У ньому діти бачили себе - дитину, найголовніший скарб нашої Планети. Кожен із них - неповторна особистість, цілий Всесвіт, і він унікальний, тому що ніколи і ніде не може повторитися.
          А як горіли очі дітей, коли вони свої фарбовані долоньки притуляли до карти України, долучившись до акції "Долоньки дитини за єдину Україну".











Немає коментарів:

Дописати коментар