пʼятницю, 19 жовтня 2018 р.

Прекрасне і добре від Василя Гальчевського!

        Сьогодні ми радо вітали у літературній залі КЗ "Хмільницька районна дитяча бібліотека" своїх читачів - учнів 3-А класу НВК: ЗШ І-ІІІст. – гімназії №1, з якими провели незвичайний творчий пізнавально-розважальний захід "Прекрасне і добре від Василя Гальчевського!".
      Василь Володимирович Гальчевський - наш земляк, педагог, поет, художник, громадський діяч. Здолати нездоланне, зробити людям добро - таке його життєве кредо; тема  творчості - заклик до честі та гідності. 
       На привеликий жаль, через хворобу Василь Володимирович не зміг бути на святі. Але бібліотекарі змогли відкрити дітям тематику  творчості автора, розкрити широкий, різноманітний та різнобарвний світ його поезії. Ведуча заходу Любов Коляда провела бібліографічний огляд літератури з однойменної книжкової викладки.
       А малеча порадувала нас веселими гуморесками Василя Гальчевського, віршами та піснями, інсценізацією його оповідання "Сонячний поцілунок".
       Приємним подарунком для дітей стало запрошення їх до солодкого столу, який допомогла організувати меценат Валентина Буликова.










Немає коментарів:

Дописати коментар