середу, 30 вересня 2020 р.

Золотий письменник України


          Книги Андрія Кокотюхи видаються практично в усіх українських видавництвах, котрі видають сучасну літературу. А перший художній твір він написав у віці 7 років. Мріяв стати бібліотекарем, а став   "Золотим письменником України" (меценатська нагорода 2012року.)

         Його називають батьком "українського готичного детективу", хоча сам автор вважає, що звернення до готики збігається з традиціями давньої української літератури. Автор понад 60 художніх, документальних та науково-популярних книжок. Кілька років поспіль входить до топ -10 авторів, чиї твори є лідерами продажів в Україні.

       А ще Андрій Кокотюха пише чудові дитячі книжки. Ось деякі з його таємниць: "Таємниця підводного човна", "Таємниця зміїної голови", "Таємниця козацького скарбу", детективні повісті "Пригода на Геловін", "Колекція гадів", "Подвійний капкан", "Небезпечна спадщина", серія книг про "Гімназиста" - і всі цікаві, наповнені карколомними подіями, смертельними небезпеками і драматичними непорозуміннями. Сюжет захоплює читачів з першої і до останньої сторінки.



 

Немає коментарів:

Дописати коментар