середу, 2 червня 2021 р.

Казка на гостину завітала

 

      КЗ «Дитяча бібліотека» Хмільницької міської ради приєдналась до розважального заходу « Країна дитячих мрій», організованого відділом культури і туризму Хмільницької міської ради з нагоди Міжнародного дня захисту дітей і провела свою програму.

    Була оформлена казкова – книжкова , ігрова територія «Казка на гостину завітала». Біля якої завжди було людно, хлопчики і дівчатка різного віку мали можливість погратись іграшками і переглянути книжечки.

   Надзвичайно емоційно пройшла Бліц – вікторина «Швидко казку пригадай». А на запитання з чарівної скриньки «З якої казки?» навіть маленькі діти активно відповідали.

   Не менш цікаво відбувся конкурс «Дивосвіт Казковий» де свої знання казкового світу показали не тільки діти, а й дорослі.

   Також до уваги маленьких глядачів та їх батьків колектив дитячої бібліотеки представив лялькову виставу « Поросятко Чок», по закінченні, якої діти відповідали на питання «Чи уважний ти глядач?» і їх відповіді довели, що вистава їм сподобалась і зацікавила. Звичайно всі конкурси супроводжувались призами.

   Як сказав великий педагог В.Сухомлинський: «Діти повинні жити у світі краси, гри, музики,малюнка, фантазії, творчості і казки».

     І цей святковий день довів, що дітям такий світ подобається і вони відкриті до творчості і спілкування.

    Дякуємо, дякуємо усім за активність і безпосередність.

 

















 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар