четвер, 16 вересня 2021 р.

Творчість лікує!

 

   Центр ремесел «Дунстан» завітав до ГО «Спільний шлях» та відділу обслуговування дітей КЗ «Бібліотека для дорослих» Хмільницької міської ради з унікальною програмою «Подорож Короля Артура» в рамках поєкту «Творчість лікує!», який впроваджується за підтримки  Українського культурного фонду.



     

         

              

   Діти з особливими потребами подивились казкотерапевтичне шоу з використанням театру тіней «Святий Дунстан», пройшли майстер-класи з глинотерапії та по виготовленню з ниток «Янгола»,також разом з Королем Артуром та Королевою Гвіневерою прийняли участь у цікавих змаганнях та конкурсах: лицарський приціл, перетягування канату.

     

                                                 

    Бібліотекарі теж підготувались до зустрічі з дітками та їх батьками і організували перегляд  методичної літератури для дорослих «Інклюзивна література об’єднує» , а для діток книжково-ілюстративну виставку «Усі ми різні деревця із чарівного лісу життя».

                                          

    Ці книжки — не про хвороби, а про пригоди та почуття. Діти, навіть із важким захворюванням, можуть бути щасливими, цікавими і робити життя інших цікавим, наповненим, змістовним.







Немає коментарів:

Дописати коментар