понеділок, 25 жовтня 2021 р.

МАНДРІВКА ДО КНИЖКОВОГО ЦАРСТВА

 І знову до нас завітали гості, цього разу старша група №6 "Берізка" ЗДО №5 "Вишенька" (вихователь Слободянюк Г.Д.), яким ми завжди дуже раді. Адже якщо з самого малечку прививати дітям любов до книжки, то в майбутньому це будуть інтелегентні, розумні дорослі.

  Під час екскурсії на абонементі дітвору в доступній формі ознайомили з книжковим фондом бібліотеки. Біля книжково - ілюстративної виставки "Барвистий килим осені" на осінні загадки "З якого дерева листочки?" діти вправно давали відповідь. Також відбулась дискусія біля застережливої виставки "Будь обережною, дитино!", де малеча емоційно відповідала, що можна робити, а що не можна.

   В читальній залі після інформації про дитячі журнали та довідкові видання, бібліотекарі дітлахам показали лялькову виставу, яка стала для них приємним сюрпризом. Під час перегляду вистави дошкільнята, так захопились, що почали давати поради казковим героям, тож цілком зрозуміло, що їм захотілося потримати в руках, після вистави, ляльки-рукавички з лялькового театру "Казкограй".













Немає коментарів:

Дописати коментар