понеділок, 11 березня 2024 р.

Книжковий подарунок

 



Комунальний заклад « Хмільницька публічна бібліотека» Хмільницької міської ради отримала днями приємну посилку: з книгами та матеріалами для творчості. Книжкова допомога надійшла від іноземних партнерівю. Заявку на отримання «валізки з книжками» подало понад 4500 бібліотек та з усієї України, а наша бібліотека потрапила до 250 кращих бібліотек.  

Книжковий подарунок бібліотека отримала завдяки участі у проєкті «Валізка з книжками» для українських бібліотек, який організовано культурним інститутом Німеччини  у співпраці з Німецькою бібліотечною асоціацією та Українським інститутом книги за підтримки МЗС Німеччини.

Серед книг - вірші, казки, оповідання і просто історії, сюжети яких захоплюють з перших рядків! Кожна книга унікальна та цікава. Наприклад, про пса Патрона та клуб врятованих тварин, як правильно ревіти та про велику книгу почуттів.

Окрім книжок у наборі є також розмальовки та посібник від відомих психологів про те, як розмовляти з дітьми про війну, вміти їх підтримати та пояснити складні речі простою мовою.

Щиро вдячні   організаторам проєкту за такий чудовий подарунок для діточок  Хмільницької громади. Всі охочі можуть ознайомитись з «ВАЛІЗКОЮ З КНИЖКАМИ», яка принесе радість та задоволення маленьким користувачам». Книги вже є на поличках бібліотеки, тож поспішайте взяти їх першими.

Щиро дякуємо за такий цінний і дуже важливий дарунок!

За чудову підбірку не лише цікавих, а й корисних книг.


























 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар