пʼятницю, 30 травня 2014 р.

Подорож в чарівне царство книг

Читати систематично й осмисленно дітей навчає школа, а бібліотека допомагає  залучати учнів школи до читання книжок, пропагує книгу, розвиває художній  смак і самостійність суджень дітей. У зв’язку з цим наша бібліотека приділяє велику увагу пошуку активних форм пропаганди літератури, які забезпечують формування у школярів щоденної потреби в читанні книг, роботі з  ними. Саме з цією метою  в дитячій бібліотеці було організувано  пізнавально-оглядову подорож для учнів 1-х класів СЗШ №2.
У світлому та затишному приміщенні бібліотеки на дітей чекали бібліотекарі, які завжди раді своїм маленьким відвідувачам. Вони, разом з дітками, подорожували по книжковому фонді, розкритих книжково - ілюстративних викладках  та виставках поробок читачів бібліотеки.
  Цікавим доповненням екскурсії стала захоплююча вікторина «Відгадай казкового героя» та аукціон загадок.
Весело та радісно було в цей день в бібліотеці. Діти  мали змогу записатися до бібліотеки і взяти книжки додому. Всім дуже сподобалась цікава та пізнавальна зустріч, про що свідчили слова вдячності від наших маленьких користувачів.
  Тож, запрошуємо усіх бажаючих маленьких читачів  та їхніх батьків до нашої бібліотеки, де кожен знаходить для себе потрібну інформацію. Ми завжди раді зустрічі з Вами і працюємо тільки для Вас! Ласкаво просимо!


Немає коментарів:

Дописати коментар