середу, 7 травня 2014 р.

Пісні, що надихали на подвиги

        Заходи, присвяченні вшануванню 69-ї річниці Перемоги, що проходять в дитячій бібліотеці, сприяють формуванню патріотичних почуттів дітей, любові до свого народу, його історії та героїчного минулого, вихованню громадянських почуттів, свідомої соціальної активності та відповідальності, формуванню інтересу до читання книг про Велику Вітчизняну війну.
      Під час години - мандрівки: "Пісні, обпалені війною",  бібліотечні працівники розповіли дітям 5-6 класів про передумови та історії створення пісень, що звучали на привалах та фронтових концертах для бійців під час Великої Вітчизняної.


       На заході звучали пісні: "Прощання слов'янки", "Темная ночь", "Землянка", "Катюша", "В лесу прифронтовом", "Священная война", "На безымяной высоте", "Смуглянка", "Пісня про Дніпро" та "День Победы". Саме ці пісні на фронті полонили серця бійців, підносили переможний дух, розраджували в горі, тамували душевний біль, множили сили у боротьбі. Їх із задоволенням слухали і підспівували наші читачі, які знають про війну з книг, кінофільмів та розповідей ветеранів війни.
        

Немає коментарів:

Дописати коментар