четвер, 22 березня 2018 р.

День "сонячних дітей"


      21 березня відзначається Міжнародний день з синдромом Дауна.
       У всьомусвіті проходить масова акція, під час якої люди одягають яскраві, різнокольорові шкарпетки і демонструють, як це бути не таким, як всі, і привертати до себе погляди перехожих.
          Цьогоріч до такої акції долучилися працівники КЗ "Хмільницька районна дитяча бібліотека", щоб відчути на собі дивні погляди, зрозуміти "дітей сонця", щоб легше було з ними спілкуватися, тому що ми  запросили дітей та батьків Хмільницької громадської організації "Спільний шлях" до себе з метою познайомитися, поспілкуватися, погратися з ними, зацікавити читанням.
       Зустріч відбулася. Спочатку діти були закриті для спілкування, не йшли на контакт. Але після перегляду лялькової вистави, відчувши невимушену позитивну атмосферу, діти повірили нам, прийняли у свій світ, відкрилися. Вони гралися, малювали, фотографувалися,  пробували себе в ролі ляльководів, раділи подарованим їм журналам.









  Ми радіємо з того, що змогли подарувати діткам багато тепла та позитивних емоцій, а вони нам - доброту, щирість і безпосередність.

Немає коментарів:

Дописати коментар