вівторок, 27 березня 2018 р.

Тиждень дитячого читання стартував...

       В КЗ "Хмільницька районна дитяча бібліотека" успішно стартував Всеукраїнський тиждень дитячого  читання "Читаюча нація - думаюча нація". Це традиційне і довгоочікуване свято, сповнене дивовижних заходів, по'язаних з книгою; свято тих, хто творить книгу і тих, хто любить читати; це дні веселих весняних канікул. Його немає в календарі, але про нього знають всі цінителі та шанувальники книги.
      В центрі заходів Тижня - книга і читач. Для нас, бібліотекарів, це чудова нагода для популяризації серед дітей читання та реклами бібліотеки.


      Урочисте відкриття Всеукраїнського тижня дитячого  читання відбулося у вигляді театралізованого свята. Літературні герої ознайомили дітей із заходами, які на них чекають протягом книжкових іменин, новинками літератури та інсценізували казки В. Сухомлинського, що допомогло учасникам дійства познайомитися з творами для дітей великого педагога, які виховують доброту, чуйність, людяність, любов до природи, розвивають мислення, увагу, спостережливість, допитливість, вміння довати оцінку вчинкам героїв оповідань та казок.


"Суперечка двох книг"





Немає коментарів:

Дописати коментар