середу, 5 серпня 2020 р.

Відкрий для себе Європу.

 

          

 Сьогодні ми пропонуємо  віртуальну подорож  книгою «Відкрий для себе Європу!»  із однойменної постійнодіючої книжкової виставки. Це буде пізнавальна  мандрівка  крізь простір і час, сповнена  пригодами і з якої ви дізнаєтесь багато цікавих речей.

         Європа – один із семи континентів  світу. Інші – це Африка, Північна та Південна Америки, Антарктида,  Азія та Австралія.  Хочете дізнатися про  найвищу гору Європи, найбільше озеро, найдовшу річку, найдовший залізничний тунель, найдовший і найвищий міст, найшвидший пасажирський літак – про все це на перших сторінках книги.

         Мови європейських країн , клімат і природа, сільське господарство,  великі відкриття,  історія розвитку Європи від кам’яної доби  до сучасного світу і чому  вона нас вчить, історія Європейського Союзу  - ось про що можна дізнатися, прочитавши цю невелику книгу. Інформація подана простою мовою, наповнена цікавими фактами та барвистими ілюстраціями.

         А хочете пограти в онлайн – гру «Відкрий для себе Європу»? Тоді переходьте до:http://europa.eu/kids-corner/index_en.htm.





Немає коментарів:

Дописати коментар