середу, 28 березня 2012 р.

Ой, весела новина - вже прийшла до нас весна!

 На дитячий ранок «Мила, ясна, чарівна в гості йде до нас весна» до бібліотеки завітали учні 1-а классу СЗШ №2  І-ІІІ  ступенів (класовод Закернична Л.С.).
У творчій співпраці бібліотеки і школи народилося яскраве свято. Розпочали його  Юля Швець із подругами, які принесли веселу вість: «…гучна, ясна, красна іде до нас Весна». Діти вітали Весну і запрошували її на свято.
            Та не одна прийшла Весна – красна, а три парубки, три місяці з собою привела. Як сміливо вийшли вони на імпровізовану сцену!.. Бракує слів від захоплення чудовими дитячими виступами. Варто відзначити неабияку майстерність юної акторки Саші Бистрик.

Всі без виключення маленькі школярики  прийняли участь у святі. Вони дуже артистично дикламували вірші про птахів - вісників весни, про перші квіти, розказували приказки, прислів я та прикмети весни.
 Надіємося, що  діти  запам' ятають назавжди, що природа – наш рідний дім і все,що дає вона, потрібно шанувати, любити і охороняти.
Приємно, що батьки також знайшли час і завітали на дитяче свято, адже для дітвори увага до них та оцінка їхніх можливостей дуже важлива.

Немає коментарів:

Дописати коментар